utak keresése

Rólunk

Kedves Utasaink!

Először is szeretnénk megköszönni az eddigi bizalmat – bár szinte még véget sem ért a 2019-es szezon, máris elkezdődött a 2020-as nyári programunk értékesítése Magyarországon is, miután a szlovák anyacégünknél utasaink már szeptember 30-ától lefoglalhatják jövő évi nyaralásukat.

Programunkban a továbbiakban is a jól bejáratott úticélokat és szállásokat találják, repülővel 7 éjszakás budapesti és 10-11 éjszakás pozsonyi indulásokkal, az északi régió utasainak számára kassai járataink lehetnek érdekesek. Autóbuszos útjaink zöme marad az igen kedvelt hosszított 9-10-11 éjszakás turnusokban.

A 2020-as szezonra már nem készítettünk nyomtatott katalógust, mivel az utazási piac hihetetlenül dinamikussá vált és a legutóbbi két szezonban azt tapasztaltuk, hogy számos szálloda, mely bekerült a katalógusunkba, nem ritkán januárban már tele volt, illetve fordítva, a szezon közepére sokkal több olyan szállás volt a kínálatunkban, mely nem került bele a katalógusba. Nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy minden év végén számtalan katalógus maradt az irodánkban, így környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve döntöttünk erről a lépésről. Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány utasunk kellemetlenségként fogja felfogni ezt a döntést, de bízunk benne, hogy folyamatosan fejlődő és minden szükséges információt megjelenítő honlapunk, irodánk dolgozói és partnereink országszerte képesek lesznek kielégíteni az igényeiket.
Hírek és Érdekességek
ELŐFOGLALÁS 2020 ELŐFOGLALÁS 2020 Megjelent 2020-as árualapunk!