utak keresése

Repülős menetrendek

Menetrendek:* A Kefalónia és Peloponnészosz közös járat, köztes leszállóval, tehát a Pozsony-Kefalónia-Kalamata-Pozsony kört teszi meg minden turnusban.

Légitársaságok:
- Görögország - Smartwings (23 kg feladott + 8 kg kézipoggyász)
- Törökország - Smartwings (23 kg feladott + 8 kg kézipoggyász)
- Egyiptom - Smartwings vagy Air Cairo (23 kg feladott + 8 kg kézipoggyász)
- Arab Emírségek - Air Arabia (20 kg feladott + 10 kg kézipoggyász)


PROGRAM 


Első nap: elutazás repülővel a kiválasztott nyaralóhelyre a légitársaság által meghatározott menetrend szerint, transzfer a szálláshelyre, szállás elfoglalása és ellátás a megrendeltek szerint.

 

További napok: a megrendelt szolgáltatások igénybevétele.

 

Utolsó nap: a szálláshely elhagyása a reggeli, ill. délelőtti órákban (legkésőbb 12,00 óráig), transzfer a repülőtérre a helyi képviselő tájékoztatása alapján, hazautazás menetrend szerint (menetrend-változások bármikor előfordulhatnak).

 

Retúr charter repülőjegy: Budapestről (vagy Pozsonyból) az oda- és vissza utazás árát, valamint a fedélzeti frissítőt (cateringet) tartalmazza. Szállás nélküli repülőjegyet kivételes esetekben értékesítünk, bővebb információkért forduljon irodánk ügyintézőihez.

 

Repülőtéri illeték és transzfer: kötelezően fizetendő felárak. A légitársaság által meghatározott repülőtér használati díj (handling fee), és a biztonsági illeték. A transzfer felár a kiválasztott úti cél repteréről a szálláshelyre és a visszaútra vonatkozik.

 

Kerozin díj: a kötelezően fizetendő felárak közé tartozik. A légitársaságok állapítják meg az üzemanyag világpiaci ármozgásának megfelelően. A kerozin felár a megadotthoz képest az év folyamán emelkedhet!

 

Megjegyzések:

·         Az üzemanyag árának vagy az árfolyamok jelentős növekedése esetén irodánk fenntartja a díjváltozás jogát a hatályos jogszabály szerint. 

·         Amennyiben a légitársaság megváltoztatja a korábban kiadott menetrendet, az Aeolus Utazási Irodának jogában áll a programot ennek megfelelően megváltoztatni. Ez a jog fennáll a légitársaság által szükségesnek tartott technikai változtatások esetében is, szükség esetén a légitársaságnak és az Utazási Irodának jogában áll a közvetlen járatot egy köztes leszállóval kombinálni és a repülőgép útvonalát megváltoztatni a minimális létszám el nem érése esetén. A légi utazás alatt a légitársaság szabályzata irányadó. A menetrend, a repülőgép típus, esetleg a légitársaság megváltoztatása nem kizárólag az Aeolus Utazási Iroda hatásköre. 

·         Az ellátás típusát és a szállások hivatalos kategóriáját és irodánk általi besorolását az Aeolus Utazási Iroda katalógusában jelöljük.

 

Végül: Minden, az utazással, utastalálkozókkal, a pontos menetrenddel kapcsolatos információt legkésőbb 7 nappal az indulás előtt küldünk el az utazás résztvevőinek. Menetrend változás esetén, ami a repülőgép felszállását megelőzően bármikor bekövetkezhet, telefonon értesítjük minden utasunkat. Ezért kérjük, telefonos elérhetőségét közölni szíveskedjen! Partnerirodánk valamelyikében történő foglalás esetén az adott iroda felelős az utas elérhetőségének biztosításáért.

Hírek és Érdekességek
ELŐFOGLALÁS 2020 ELŐFOGLALÁS 2020 Megjelent 2020-as árualapunk!