utak keresése

Side

Hotel Armas Saray Regency *****
Törökország, Side, Titreyengol

Ha egy olyan helyen szeretnének nyaralni, ahol a természet közelségét és pozitív energiáját fogják érezni, az Armas Regency hotel a megfelelő választás. Ez a újonnan felújított szálloda a Titreyengöl-tó közelében épült, gazdag zöldövezettel körülvéve. A strand a szálloda mellett található, a gyerekek és a felnőttek is kedvükre szórakozhatnak az új vízicsúszdás medencékben és az animációs műsorok során. A hangulatos Side város és annak történelmi központja 5 km-re van - helyi dolmusokkal (iránytaxikkal) könnyen elérhető.

Ellátás: all inclusive | Időtartam: 11 nap
Indulási dátum: 2020-06-02 | Közlekedés: repülővel
Ártól: 206 700 Ft
illetékkel 261 600 Ft
9.5
Hotel Side Royal Palace Hotel & Spa *****+
Törökország, Side, Evrenseki

Lépjen be és érezze magát fenségesen! Ez a luxusszálloda elegáns épületével valóban egy királyi lak érzését kelti az ide érkező vendégekben. A szobák és nyilvános részek a legkisebb részletig gondosan meg lettek tervezve, minden tökéletes összhangban van. Az első osztályú szolgáltatások és a kulináris élvezetek itt természetesnek számítanak. Felejthetetlen élmények várnak felnőttekre és gyerekekre egyaránt, a gazdag animációs műsoroknak köszönhetően. A strandra rövid sétával juthatnak el és Evrenseki központja is a közelben van. Side varázslatos történelmi központja 7 km, a reptér 60 km távolságra található.  

Ellátás: ultra all inclusive | Időtartam: 11 nap
Indulási dátum: 2020-06-02 | Közlekedés: repülővel
Ártól: 271 950 Ft
illetékkel 326 850 Ft
9.8
Hotel Side Royal Style *****+
Törökország, Side, Evrenseki

Ez a teljesen új szálloda 2019 júniusában nyitja meg kapuit a vendégek előtt. Side-Evrenseki településen található, és a szomszédos testvérszállodához, a Side Royal Palacehoz hasonlóan itt is csodálatos környezet és kiváló szolgáltatások várják a látogatókat. Az úszómedencék, a spa központ, a bárok és a nyilvános részek mindkét szálloda esetén közösen használhatók, hasonlóan a közeli strandhoz, mely mellett a tengerparti sétány is húzódik. Side történelmi központja csupán kb. 7 km távolságban van, míg Antalya reptere 60 km-re fekszik.

Ellátás: ultra all inclusive | Időtartam: 11 nap
Indulási dátum: 2020-06-02 | Közlekedés: repülővel
Ártól: 278 475 Ft
illetékkel 333 375 Ft
Hírek és Érdekességek
ELŐFOGLALÁS 2020 ELŐFOGLALÁS 2020 Megjelent 2020-as árualapunk!