utak keresése

Dalmácia

1 2
Milkovič Villa ***

A Milkovič ház Omiš üdülőfalu szélén található, a hangulatos óvárostól csupán a Cetina folyó választja el. A hídon áthaladva üzletek, éttermek, kávézók, valamint a helyi zöldség-, gyümölcs- és halpiac fedezhető fel. Innen kb. 200 m-re található a kikötő is, ahonnan naponta indulnak kirándulóhajók Brač szigetére, illetve Omišból közvetlen buszok közlekednek Splitbe és Makarskaba is. Ezt a szállást a fiatalabb korosztálynak és mindazoknak ajánljuk, akik a központ és a strand közelében szeretnének lenni - a város nagy strandja a Plaža hoteltől kezdődik. 

Ellátás: ellátás nélkül | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2020-06-06 | Közlekedés: egyénileg
Ártól: 35 816 Ft
illetékkel 42 746 Ft
8.4
Villa Ivica ***+

Az Ivica ház rögtön a Neda ház mögött épült, egy enyhe domboldalon, Duče nyaralóhely nyugodtabb részén. Területén parkoló és grill is található, a gyönyörű homokos strandtól pedig csupán kb. 160 méter választja el, mely az aluljárón keresztül is biztonságosan megközelíthető és ahol számos vízi sportot lehet kipróbálni. A strandon napozóágyak bérelhetők. A legközelebbi szupermarket és étterem kb. 120 m távolságban található, a nagyjából 1,5 km-re fekvő, nyüzsgőbb Omiš faluban pedig több vásárlási és szórakozási lehetőségre lelhetnek. Ide kényelmes sétával vagy a helyi buszjárattal is el lehet jutni.  

Ellátás: ellátás nélkül, vacsora, félpanzió | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2020-06-06 | Közlekedés: egyénileg
Ártól: 36 285 Ft
illetékkel 43 215 Ft
Mihaljevič stúdiók ***

A Mihajlevič ház Duče nyaralóhelyen található, körülbelül 60 m-re a gyönyörű homokos strandtól, és nagyjából 100 m-re a legközelebbi szupermarkettől és étteremtől. A közelben buszmegálló is van, így a helyi buszjárattal eljuthatnak a közeli Omiš városba (2,5 km) vagy a történelmi Splitbe, mely 25 km-re fekszik. A ház előtt parkoló, a kertben pedig grillsütő is a vendégek rendelkezésére áll. A ház előnye a homokos strandhoz közeli fekvése, melyet leginkább gyermekes családoknak ajánlunk. A strand mentén több kávézó és snack bár található, ahol kellemesen el lehet tölteni az időt.

Ellátás: ellátás nélkül, vacsora, félpanzió | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2020-06-06 | Közlekedés: egyénileg
Ártól: 36 784 Ft
illetékkel 43 714 Ft
8.4
Jakov apartmanok ***

A Jakov apartmanház Duče nyaralóhely központjában áll, a homokos strand közelében, melytől csupán egy út választja el. Alig 100 m-re szupermarket, étterem, tengerparti bár, pénzváltó és buszmegálló is található. Omiš városa csak 2,5 km távolságban helyezkedik el – meglátogatását mindenképpen javasoljuk. Érdemes hajóval átmenni a szemközti Brač-szigetre, illetve Split csodálatos városa is csak 25 km távolságra található. A bátrabbakak kipróbálhatják a vadvízi evezést a Cetina-folyón, mely igazi adrenalin-növelő élmény. Ezt az apartmanházat leginkább nagyobb családoknak és baráti társaságoknak ajánljuk.

Ellátás: ellátás nélkül, vacsora, félpanzió | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2020-06-06 | Közlekedés: egyénileg
Ártól: 37 503 Ft
illetékkel 44 433 Ft
9
Vukovič Plaža villa ***

A ház, amely Omiš óvárosától mindössze 1,5 km-re található, Duče nyaralóhely homokos strandjának szinte közvetlen közelében áll. Az elhelyezés két, egymás mögött épült villában biztosított, ahol néhány szoba tengerre néző kilátással is rendelkezik. Minden szoba tágas, ízlésesen berendezett, légkondicionálás pedig felár ellenében igényelhető. A tenger fokozatosan mélyül, ezért a szállást kisgyermekes családoknak is ajánljuk! A tengerparton fák biztosítanak kellemes árnyékot, de lehetőség van napozóágyak és vízibiciklik kölcsönzésére is. A strandon található a Tamarin nevezetű bár, amely különböző frissítőket, snackeket kínál.

Ellátás: ellátás nélkül, vacsora, félpanzió | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2020-06-06 | Közlekedés: egyénileg
Ártól: 38 471 Ft
illetékkel 45 401 Ft
1 2
Hírek és Érdekességek
ELŐFOGLALÁS 2020 ELŐFOGLALÁS 2020 Megjelent 2020-as árualapunk!