utak keresése


Utak keresése

8
Villa Ivica ***

Az Ivica ház rögtön a Neda ház mögött épült, egy enyhe domboldalon, Duče nyaralóhely nyugodtabb részén. Területén parkoló és grill is található, a gyönyörű homokos strandtól pedig csupán kb. 160 m választja el, mely az aluljárón keresztül is biztonságosan megközelíthető és ahol számos vízi sportot lehet kipróbálni. A strandon napozóágyak bérelhetők. A legközelebbi szupermarket és étterem kb. 120 m távolságban található, a nagyjából 1,5 km-re fekvő, nyüzsgőbb Omiš faluban pedig több vásárlási és szórakozási lehetőségre lelhetnek. Ide kényelmes sétával vagy a helyi buszjárattal is eljuthatnak.  

Ellátás: ellátás nélkül, reggeli, vacsora, félpanzió | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-07-28 | Közlekedés: egyénileg
9
Resort Amarin ****

Az Amarin Resort közvetlenül a strand fölött, a festői Rovinj városától 4 km-re található. Teraszosan épített, kiválóan felszerelt apartmanokról van szó, csodálatosan zöldellő környezetben. A strandon vagy a medencénél pihenve páratlan kilátás nyílik Rovinj egyedi panorámájára. Területén és a környéken számos sportolási lehetőség adott, a gyerekek számára animációs műsorokat szerveznek. Rovinj városába helyi buszjárattal vagy hajóval is el lehet eljutni.

Ellátás: ellátás nélkül | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-08-04 | Közlekedés: egyénileg
8
Hotel Delfin ***

A Delfin hotel egy napsütötte félszigeten fekszik, kb. 5 km-re Poreč város központjától, hatalmas, zöldellő területen, egy gondozott kert közepén. A vendégeket kisebb, 2-3 ágyas szobák és 4 ágyas családi szobák várják. A tengerpart köves, részben betonozott, napozásra kialakított résszel. A nyári estéket animációs műsorok tehetik még kellemesebbé. A városba kisvonattal vagy helyi buszjárattal juthatnak el, a buszmegálló a közelben található. Ez a kozmopolita szállodakomplexum kiváló menedék a rohanó világ elől. Napközben strandolás, sportolási lehetőségek sora várja az ide utazókat, este pedig séták vagy szórakozás a nyári táncteraszon. Mindez garantálja az aktív nyaralást.  

Ellátás: félpanzió, teljes ellátás | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-09-08 | Közlekedés: egyénileg
Hotel Beli Kamik ***

 A szálloda elnevezése a 18. századba vezethető vissza, amikor először említették a Villa di Sasso Bianco-t, azaz "Fehér Kő”-t. Krk-sziget észak-nyugati részén található, a Nijvice nevű üdülőfalutól kb. 650 méterre. Két épülete egy üvegfolyosóval van összekötve és tökéletesen illeszkednek a mediterrán környezetbe. A hotel a tenger közelében épült, kiváló választás gyermekes családoknak.

Ellátás: félpanzió | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-07-28 | Közlekedés: egyénileg
8
Hotel Allegro ***+

Az Allegro hotel Rabac központjától kb. 400 méterre épült, a Sv. Andrija félszigeten, a strandtól csupán néhány lépésre. A fenyőfák és a mediterrán növényzet illata teljesen körbeveszi a hotel környékét, az ablakokból impozáns a kilátás. A terület az aktív üdülés és a természet nyugtató erejének egyedi kombinációja. A szálloda környéke ideális terep kirándulásokhoz, amelyhez a biciklizés szerelmeseinek is biztosítottak a sporteszközök, ők speciális feltételekkel vehetik igénybe ezt a szolgáltatást. A gyerekek számára a kölyök-klub kínál szórakozási lehetőséget.

Ellátás: félpanzió | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-08-04 | Közlekedés: egyénileg
Hírek és Érdekességek
Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők rövid bemutatása
Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút 2018
KATALÓGUS 2018 KATALÓGUS 2018 Megjelent 2018-as katalógusunk!