utak keresése


Rólunk

Kedves Barátaink, tisztelt Utasok!

A 2017-es nyári szezon más, közkedvelt úti célokkal ellentétben Görögországban a legsikeresebbek közé tartozott. Noha például Törökországban vagy Egyiptomban a turisztikai ágazaton belül számtalan új befektetést eszközöltek és jelentős erőfeszítéseket tettek a szolgáltatások fejlesztésére, egyéb okok következtében ezen országok látogatottságában visszaesés volt tapasztalható.

Ezzel szemben Spanyolország és főleg Görögország megdöntött minden eddig látogatottsági rekordot. Több mint 30 millió turista választotta Görögországot nyaralása színhelyéül és ebben a hihetetlen adatban nem szerepelnek a hajóutak ideiglenes vendégei és azok sem, akik csupán néhány napig vitorláztak görög vizeken. Irodánk is megérezte ezt a pozitív trendet, így az elmúlt szezon irodánk legsikeresebbjei közé tartozott. Sok esetben, a nyári főszezon alatt, nem voltunk képesek eleget tenni a megnövekedett utaskéréseknek a megtelt szálláshelyek vagy elfogyott repülőjegyek miatt. Ezért engedjék meg, hogy ezennel KÖSZÖNETET mondjuk ÖNÖKNEK, mindazoknak, akik ránk bízták üdülésük szervezését!

Görögországban mostanában az új szálláshelyek építésének, vagy a már meglévők felújításának dömpingje érezhető. Ennek a trendnek van viszont egy kevésbé kívánt következménye, mégpedig a szálláshelyek jelentős megdrágulása. Ebben a helyzetben is igyekeztünk helyt állni és kapcsolataink, valamint a „Görögországba görögökkel!” mottónk fényében olyan szállásokat próbáltunk utasaink számára választani, melyeknél okos és elfogadható az ár-értékarány.

2018-ban anyacégünk a megalapításának huszonötödik évfordulóját, míg magyar irodánk tizenharmadik szezonját ünnepeljük. Az online értékesítést Magyarországon is jóval előbb kezdjük, mint mielőtt nyomtatott katalógusunk irodánk és partnerirodáink polcaira kerülne.

Mi, tulajdonosok szeretnénk hálát mondani irodánk menedzsereinek, értékesítőinek, helyi képviselőinek, buszvezetőinek, pénzügyeseinek, helyi partnereiknek és mindazoknak, akik a háttérben dolgoznak. Tudjuk, hogy nélkülük nem jutottunk volna el idáig. És velük együtt a továbbiakban is itt leszünk, hogy ismét segítsünk önöknek megvalósítani a felejthetetlen üdülésről szóló álmukat. Még egyszer köszönjük a bizalmat!

Baráti üdvözlettel,
Yiannis és Adonis Iliopoulos

Az Aeolus Utazási Iroda tulajdonosai

Hírek és Érdekességek
Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők rövid bemutatása
Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút 2018
KATALÓGUS 2018 KATALÓGUS 2018 Megjelent 2018-as katalógusunk!