utak keresése


Rólunk

Tisztelt utasaink, kedves barátaink!


Egy újabb nyári szezon kopogtat az ajtónkon és mi őszintén örülünk, hogy bemutathatjuk önöknek új programfüzetünket. Hasonlóan az elmúlt évekhez, idén is az üdülések gazdag kínálatát hoztuk el önöknek, autóbuszos, repülős és egyéni közlekedéssel. Szívügyünk továbbra is Görögország maradt, ahol 2016-ban picit bővítettük a Budapestről induló repülős utak kínálatát. Krétán és Karpathoson kívül Rhodosra és Zakynthosra is eljuthatnak egy hetes üdülések keretében. Pozsonyi indulással továbbra is 11 -12 napos turnusokból válogathatnak. Krétán nemcsak a déli régióba, de a kedvelt Agios Nikolaosba is eljuthatnak. Autóbuszos programunk újdonsága a még mindig Mamma Mia lázba égő Skopelos-sziget, illetve a Voloszi-öbölben – Magnesiában, bővítettük a szállásaink és az üdülőhelyeink kínálatát.

Előszámú újdonságnak számít a még felfedezetlen Albánia, melyet autóbusszal vagy pozsonyi indulással Pozsonyból lehet meglátogatni hosszú turnusokban. Bulgária ismét kínálatunk része lett egy szezonnyi szünet után, Horvátország vagy Olaszország is lehetne idén nyaralásuk célpontja. 

Igyekszünk egyszerűbbé, átláthatóbbá módosítani a weboldalunkat is, 2016-ban több felszállási helyről lesz garantált csatlakozási lehetőség és marad az ingyenes pozsonyi reptéri transzfer is.

Világos számunkra, hogy manapság, amikor nemcsak Európa, de a világ is jelentős változásokon megy keresztül és rendkívül eseménydús helyzetekben csöppenünk, az üdülésnek talán még nagyobb fontossága van, mint valaha. Valakit többé, mást kevésbé befolyásol a világsajtó és többnyire sajnos a negatív híradás. Gyakran eszünkbe juthat, hogy egyre kevesebb okuk van a mosolyra, de ez nem okvetlen van így.  A mindennapi apró örömökön mellett - például baráti vagy családi összejövetelek formájában-, mindenkinek joga van az álmodozáshoz. A nyaralással kapcsolatos álmokhoz is. Mindenkinek szüksége van legalább egy rövid elvonulásra a mindennapi kötelességek elöl és egy felejthetetlen üdülésnél jobb ötletünk nincs. 

Irodánk dolgozói maximálisan a rendelkezésükre állnak, minden tudásukkal és felelősséggel, melyet ez a munkakör igényel.

Jó lapozgatást és a végén szerencsés választást kívánunk. Találkozunk valahol a tengerparton.

Baráti üdvözlettel,

az Aeolus U. I. tulajdonosai és dolgozói

Hírek és Érdekességek
Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút 2018
KATALÓGUS 2018 KATALÓGUS 2018 Megjelent 2018-as katalógusunk!
Aeolus TDM Travel kirándulás Aeolus TDM Travel kirándulás Kirándulás Pozsonyban, Kittsee-ben és Mönchhof-ban.