utak keresése

Napospart

Nyaranta számos turista látogat el Napospartra, Bulgária legkedveltebb és a legnagyobb üdülőhelyére. Luxus, kényelem, romantika, és számtalan új, modern szálloda. 8 km hosszú és kb. 200 m széles homokos tengerpartja egészen Neszebarig terjed. A nyüzsgő központban sok minden található: üzletek és éttermek, mini golf és körhinták, turistákkal közlekedő kisvonat. Az éjszakai élet és a szórakozás kedvelői számtalan klub és bár között válogathatnak. A közelben két vízi park is található. Napospart egy lüktető, modern nyaralóhely, ahol mindenki jól fogja magát érezni. A nyaralóhelyen belül egy helyi kisvonat közlekedik, helyi buszjáratokkal eljuthatnak Neszebarba, Elenitébe, Burgaszba és Várnába is.  


Röviden:

* vásároljanak eredeti bolgár szuvenírt – rózsaolajat, kerámia tálat, vagy egy üveg finom Dimyat, vagy Melnik bort

* nem csak a gyerekek fogják élvezni az Action aquapark által kínált számtalan szórakozási lehetőséget

* egy séta Neszebarban szinte kötelező, helyi kisvonattal is eljuthatnak ide

* éljen át egy bolgár estet Žeravna faluban és kóstolják meg a helyi specialitásokat

* kiránduljon el Várnába, látogassa meg a híres delfináriumot és a közelben fekvő megkövesedett erdőt 

BOLGÁR FALU – esti kirándulás gazda vacsorával és finom borral. Megismerkedhetnek a hagyományos bolgár építészettel, helyi szokásokkal és önök is részesei lehetnek egy különleges szokásnak, a parázstáncnak. A gyerekek kipróbálhatják a fazekaskorongot és akár egy saját kezűleg készített kancsóval is távozhatnak.

 

VÁRNA ÉS BLAČIK- egész napos kirándulás Várnába, ahol a híres Delfináriumot fogják meglátogatni. Majd a román Mária királynő palotáját is megtekintik Blačikban. Kertjében hatalmas kaktusz gyűjtemény található.

KALÓZ-PARTI – hajókázás Neszebar partja mentén, fürdőzéssel, strandolással, animációs műsorokkal és eredeti tengerész ebéddel.

 

NESZEBAR- kirándulás egy történelmi fontosságú és egyedi szépségű kisvárosba, mely egy sziklás félszigeten épült. Séta a történelmi óvárosban, ahol egyedi díszítésű faházak, templomok sorakoznak. Séta közben nagyon nehéz ellenállni a szuvenírboltokban kínált kézműves ajándékoknak.

 

SZOZOPOL ÉS ROPOTAMO- hajózás Ropotamo-folyón egy nemzeti parkban, ahol számos egyedi állat-, és növényfajta él- Szozopol óvárosa pedig mindenkit elvarázsol egyedi bájával, ősi színes faházikóival.

 

JEEP SZAFARI – kalandos kirándulás 4x4 meghajtással vadregényes természeti tájakon. Megálló egy kolostornál, egy forrásnál, ahol állítólag gyógyvíz folyik, és egy parasztháznál helyi ételspecialitások kóstolóval.

 

ACTION VÍZIPARK – kaland és szórakozás kicsiknek és nagyoknak! Tobogánok, vízicsúszdák, vízesések, kalandszigetek, vízi ár, ezen kívül kiváló éttermek és kávézók várják a vízi szórakozás imádóit.

 

Hírek és Érdekességek
Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők rövid bemutatása
Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút 2018
KATALÓGUS 2018 KATALÓGUS 2018 Megjelent 2018-as katalógusunk!