utak keresése


Isztria

1 2
Villas Rubin apartmanok ***+

A Villas Rubin terjedelmes komplexum, mely egy tipikus isztriai falura emlékeztet. Rovinj várostól kb. 3 km-re található és a vendégeket szép, természetes környezetben várja. A gyermekek biztosan díjazni fogják a hatalmas medencét vízi-csúszdával. A strand többnyire köves, helyenként homokkal van keverve, betonozott és füves részekkel. Néhány helyen a tengerbe való bejutást móló teszi lehetővé. A házaktól – elhelyezésüktől függően – 50-300 m a távolság a strandra. Rovinj városába akár bicikliúton is eljuthatnak.

Ellátás: ellátás nélkül | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-08-04 | Közlekedés: egyénileg
9
Resort Amarin ****

Az Amarin Resort közvetlenül a strand fölött, a festői Rovinj városától 4 km-re található. Teraszosan épített, kiválóan felszerelt apartmanokról van szó, csodálatosan zöldellő környezetben. A strandon vagy a medencénél pihenve páratlan kilátás nyílik Rovinj egyedi panorámájára. Területén és a környéken számos sportolási lehetőség adott, a gyerekek számára animációs műsorokat szerveznek. Rovinj városába helyi buszjárattal vagy hajóval is el lehet eljutni.

Ellátás: ellátás nélkül | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-08-04 | Közlekedés: egyénileg
8
Astra apartmanok **+

Az Astra apartmanokat tölgy- és cédrusfák koronái alatt találják, közvetlenül a Zelena Laguna üdülőközpont elején, tengerparti fekvéssel. A komplexum tele van fákkal és növényekkel, az apartmanok pedig a közepén találhatók, így közel vannak az éttermekhez és a különböző sportpályákhoz. Ideális hely fiatalok és mindazok számára, akik a klasszikus apartmanokat keresik elérhető áron. A közelben buszmegálló van, Poreč városa pedig kb. 5 km-re fekszik. Az apartmanok kb. 100-400 m-re vannak a strandtól, mely betonos, füves és kavicsos részekkel is rendelkezik.

Ellátás: ellátás nélkül | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-09-15 | Közlekedés: egyénileg
8
Hotel Delfin ***

A Delfin hotel egy napsütötte félszigeten fekszik, kb. 5 km-re Poreč város központjától, hatalmas, zöldellő területen, egy gondozott kert közepén. A vendégeket kisebb, 2-3 ágyas szobák és 4 ágyas családi szobák várják. A tengerpart köves, részben betonozott, napozásra kialakított résszel. A nyári estéket animációs műsorok tehetik még kellemesebbé. A városba kisvonattal vagy helyi buszjárattal juthatnak el, a buszmegálló a közelben található. Ez a kozmopolita szállodakomplexum kiváló menedék a rohanó világ elől. Napközben strandolás, sportolási lehetőségek sora várja az ide utazókat, este pedig séták vagy szórakozás a nyári táncteraszon. Mindez garantálja az aktív nyaralást.  

Ellátás: félpanzió, teljes ellátás | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-09-08 | Közlekedés: egyénileg
8
Hotel Allegro ***+

Az Allegro hotel Rabac központjától kb. 400 méterre épült, a Sv. Andrija félszigeten, a strandtól csupán néhány lépésre. A fenyőfák és a mediterrán növényzet illata teljesen körbeveszi a hotel környékét, az ablakokból impozáns a kilátás. A terület az aktív üdülés és a természet nyugtató erejének egyedi kombinációja. A szálloda környéke ideális terep kirándulásokhoz, amelyhez a biciklizés szerelmeseinek is biztosítottak a sporteszközök, ők speciális feltételekkel vehetik igénybe ezt a szolgáltatást. A gyerekek számára a kölyök-klub kínál szórakozási lehetőséget.

Ellátás: félpanzió | Időtartam: 8 nap
Indulási dátum: 2018-08-04 | Közlekedés: egyénileg
1 2
Hírek és Érdekességek
Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők rövid bemutatása
Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút 2018
KATALÓGUS 2018 KATALÓGUS 2018 Megjelent 2018-as katalógusunk!