utak keresése


Skopelos

Vithos stúdiók
9.3
Vithos stúdiók

nagyon stílusos 2-3-4 ágyas stúdiók az emeleten – minden szoba más színben pompázik (türkizkék, narancssárga, lila…) • 2-3 ágyas stúdiók és egy külön-hálószobás 4 ágyas apartman a földszinten • minden ágy normál, néhány szobában franciaágy található • légkondicionálás (felár ellenében) • TV • alapfelszereltségű konyhasarok • hűtőszekrény • fürdőszoba/WC • ingyenes WiFi • minden szoba előtt saját kertibútor szett a közös emeleti teraszon.

Ellátás: ellátás nélkül
Időtartam: 11 nap
Indulási dátum: 2018-06-02 | Közlekedés: autóbusszal

Skopelos a mondhatni jóképű, de kissé büszke Skiathos gyönyörű, ártatlan menyasszonya. A szigetbe rögtön szerelmesek lesznek abban a pillanatban, amikor a komphajó megérkezik a főváros kikötőjébe. A Panagia büszke temploma, a piros tetős, fehér házak, az ablakok, melyek akár egy-egy szempár bóklásszák az ide érkezőket, szűk sikátorok, színes bugenvilleák, a háttérben sűrűn zöldellő fenyőerdők és mindehhez még a tenger kék-,  és türkiz színének összes létező árnyalata társul. Lélegzetelállító látvány. A szigeten csupán egy út vezet körbe, északra Glossa falvába. Ezen a pici szigeten több mint 360 kolostor és templom épült. Többségüket azonban csak ünnepi alkalmakon nyitják ki. A számtalan romantikus öböl csak úgy csábítja a turistákat, melyek közül valóban gondot jelent kiválasztani a legszebb strandot – Milla, Glyfoneri, Adrines, Kastani és még sorolhatnánk. A legutolsó a Mamma Mia kasszasiker mozifilmből lesz ismerős. Ezen kívül még mindenképpen ajánljuk Stafilos, Agnontas, Panormos és Elios falvak csodás strandjainak meglátogatását.

Minket ez a sziget teljesen rabul ejtett és biztosak vagyunk abban, hogy Önöknek is nagyon tetszeni fog.


Röviden:

* a Mamma Mia film rajongóinak mindenképpen részt kell venni a film legismertebb helyszíneit bemutató kiránduláson

* a Mercurius tetőtéri zenés bár Skopelos fővárosában az egyik kedvenc helyünk – kiváló italok, annál is jobb zene

* hajókirándulás a közeli Alonissos-szigetre – elképzelhető, hogy delfinek kíséretében

* séta Glossa hegyi faluban. Csodálják meg az ottani panorámát és képzeljék el azokat a régmúlt időket, amikor az itteniek 300 évvel ezelőtt a kalózokat próbálták kifürkészni.

* a nudisták paradicsoma a Velanio strand Stafilos falu közelében  

 

 

 

 

 

Hírek és Érdekességek
KATALÓGUS 2018 KATALÓGUS 2018 Megjelent 2018-as katalógusunk!
Tájékoztatás Kos-sziget polgármesterétől Tájékoztatás Kos-sziget polgármesterétől George Kyritsis főpolgármester beszámlója a szigeten kialakult migráns helyzetről.
Aeolus TDM Travel kirándulás Aeolus TDM Travel kirándulás Kirándulás Pozsonyban, Kittsee-ben és Mönchhof-ban.