utak keresése


Epirus

8
Elva stúdiók
Görögország, Epirus, Ammoudia

Az Elva ház Ammoudia település homokos strandjától mindössze 50 m-re és az Acheron-folyó közelében található, a rövid sétánytól pedig kb. 450 m-re helyezkedik el. A 2-3 ágyas stúdiók tágas erkéllyel rendelkeznek, ahonnan a vendégek a szépen gondozott kertben gyönyörködhetnek. A kertben fedett, bútorral felszerelt terasz is található, ahol minden vendég megpihenhet egy csésze kávé mellett. Azok számára ajánljuk, akik a békés, nyugodt pihenést részesítik előnyben önellátással, hogy minél több helyi specialitást megkóstolhassanak a helyi jó nevű tavernákban.

Ellátás: ellátás nélkül | Időtartam: 10 nap
Indulási dátum: 2018-08-09 | Közlekedés: autóbusszal
7
Hotel Philoxenia ***+
Görögország, Epirus, Ammoudia

A Philoxenia szálloda Ammoudia falu nyugodt részén található. Családi vállalkozás keretében üzemeltetik, és minden részletre odafigyelnek – erről vall a magas, négy csillagos kategória is. 2011-ben kezdték működtetni, pici kerttel és úszómedencével. A hosszú, homokos strandtól csupán kb. 100 m-re található. A közelben boltot, éttermeket fedezhetnek fel. A legnyüzsgőbb élet - ha nevezhetjük így - az Acheron-folyónál van, a kisebb sétány mentén. A sétánytól indulnak útjukra a különböző kirándulóhajók, illetve a halászhajók is a mindennapi halászatra. Ammoudia falvában még főszezonban is kissé álmos az élet, nyugodt tempóban telnek a napok. Ha egy kis nyüzsgésre vágynak, látogassanak el a közeli Pargaba (18 km-re).

Ellátás: félpanzió | Időtartam: 10 nap
Indulási dátum: 2018-07-27 | Közlekedés: autóbusszal
8
Hotel Vive-Mar ***
Görögország, Epirus, Ammoudia

A Vive-Mar hotel a festői Pargatól kb. 18 km-re található, a nyugodt Ammoudia faluban. 2009-től működik a falu hosszú és széles homokos strandja a misztikus Acheron folyó közelében. Ideális választás a nyugodt nyaralások kedvelőinek. A falu a tömegturizmustól mentes hely, mely elsősorban a görögök kedvelt nyaralóhelye. A szállodát egy szimpatikus fiatal házaspár vezeti és 2018-ban egy új úszómedencét szeretnének üzembe helyezni. A szüleik a közelben a Poseidon tavernát működtetik, melyet önök is kipróbálhatnak, mivel a vacsorát itt fogyaszthatják el. A taverna kb. 200 m, míg a legközelebb fekvő kisbolt 50 m-re található. Az előnyös ár miatt is ajánljuk!

Ellátás: félpanzió | Időtartam: 10 nap
Indulási dátum: 2018-07-27 | Közlekedés: autóbusszal
9
Hotel Vrachos Beach ***

Epirusz régió Görögország titkos paradicsoma, ahol a tömegturizmus jeleit fölöslegesen keresnék. A régió gyöngyszeme Parga, de számtalan kisebb települést is felfedezhetnek, melyek közül idei újdonságunk Vrachos falva, Pargától délre, 30 km-re. Vrachos 3 km hosszú széles és aranyhomokos stranddal büszkélkedik. Néhány étterem, bolt és tengerparti bár működik a faluban, sőt vízi sportok is rendelkezésre állnak, de nyugodtabb jellegű üdülésre számíthatnak. A falu közepén épült a Vrachos Beach szálloda, mely saját úszómedencével is rendelkezik, bár a strandtól csupán egy út választja el. Aparthotelként működik, önellátással – a 2-3 ágyas stúdiók konyhái fel vannak szerelve minden szükséges konyhai kellékkel. Mindazok számára kiváló választás, akik a nyugalmat és a kisebb üdülő falvakat részesítik előnyben.

Ellátás: ellátás nélkül | Időtartam: 10 nap
Indulási dátum: 2018-08-09 | Közlekedés: autóbusszal
Hírek és Érdekességek
Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők bemutatása Idegenvezetők rövid bemutatása
Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút Jón-szigeteki tanulmányút 2018
KATALÓGUS 2018 KATALÓGUS 2018 Megjelent 2018-as katalógusunk!